Zephyr Foto | Services

Fotografie de produs

 
Fie ca doriti sa tipariti un catalog de prezentare sau aveti nevoie de imagini pentru pagina de web, produsele dumneavoastra trebuie sa arate impecabil. Acestea va ofera un avantaj serios fata de competitori si totodata denota seriozitate si respect fata de clientii dumneavoastra. 
 
Studioul Zephyr Foto este dotat cu echipament foto de ultima generatie, care impreuna cu viziunea artistica si competenta tehnica a fotografilor va ofera cea mai buna calitate a imaginilor si va pune produsul in cea mai buna lumina. 
 
Pentru a asigura un bun control a tot ceea ce inseamna calitatea luminii, pozitia, fundalul si o imagine unitara pentru toata seria de produse, noi recomandam fotografierea produselor in studio. In situatia in care acest lucru nu este posibil, fotograful se poate deplasa la locatia clientului cu un studio foto mobil (fundal, lumini, stative, etc) pentru a simula cat mai bine conditiile din studio si a pastra standardele de calitate cu care lucram. 
 
Mod de operare
 
Va rugam sa ne contactati telefonic la +40 740 490904 sau sa folositi formularul paginii contact pentru a lua legatura cu noi. Avem nevoie sa ne furnizati cat mai multe informatii despre produsele si cerintele dumneavoastra (exemplu: natura produselor, marimea acestora, culoarea fundalului, destinatia acestora - web sau tipar, alte informatii relevante) pentru a ne face o idee cat mai clara asupra proiectului. 
 
In termen de 24-48 ore de la primirea acestor informatii va vom contacta cu o oferta de pret si eventuale sugestii.
 
In situatia in care produsele se afla in alta localitate, exista posibilitatea ca noi sa ne deplasam la fata locului pentru fotografiere sau acestea sa fie trimise prin posta sau curier, fotografiate in studio si retrimise la dumneavoastra in timpul cel mai scurt posibil. Distanta nu este o piedica!
 
La cerere, oferim si servicii de editare a imaginilor, decupare a fundalului (cut-out pentru a facilita plasarea imaginilor intr-un document, colaj, etc) si design grafic (flyere, brosuri, postere, cataloage) la preturi competitive. 
 
Sedinte foto - portret
 
Sedinta foto simpla se desfasoara in locatie sau in studio, dureaza aproximativ o ora. Fundalul poate fi alb, negru sau gri si se pot schimba 1-2 tinute. Aproximativ 50 imagini vor fi livrate pe un DVD personalizat, din care 10 retusate profesional. 

 
Sedinta foto extra se desfasoara in locatie sau in studio, timp de aproximativ 2 ore, cu posibilitatea de a schimba fundalul si schema de lumini in timpul sedintei, 3-4 tinute diferite si livrarea a 80-100 imagini pe un DVD personalizat din care 20 editate profesional. 
 
Asiguram de asemenea asistenta si preturi avantajoase pentru realizarea de printuri, albume, postere, design grafic. 
 
Foto evenimente, botezuri, nunti
 
In functie de natura, complexitatea si durata evenimentului, va putem oferi pachete foto cu 1 sau 2 fotografi la preturi avantajoase si albume de diferite dimensiuni si modele. Va rugam sa ne contactati pentru a stabili o consultatie fata in fata. 
 
Inchiriere studio foto si echipament
 
Zephyr Foto va pune la dispozitie un studio foto bine echipat, care poate fi inchiriat pentru intervale orare sau pentru intreaga zi in cazul unor proiecte foto sau video de anvergura. 
 
Asiguram fundaluri foto standard (alb,negru, gri), intr-un spatiu de dimensiuni potrivite pentru sedinte foto normale (latime 5m, lungime 7 m, inaltime 3,5 m). La cerere, oferim lumini de studio Paul C Buff Einstein 640 WS + o gama larga de modificatori (PLM, softboxuri de diferite dimensiuni, umbrele, reflectoare, blende), lumini continue pentru productii video, aparatura foto de ultima generatie (Canon, Zeiss, MacBook Pro). Va rugam sa ne contactati din timp pentru detalii si rezervari.